Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Umbrien-suppe med linseblanding


6-8 personer som hovedret, giver ca. 4 liter. Ca. 25 kr/person.

 

  1. Forberedelse

    1. Rengør/skræl grøntsagerne og skær dem i små tern på ½ x ½ cm.

    2. Skær pancetta (bacon) i små tern ½ x ½ cm.

  2. Tilberedning

    1. Svits pancetta og grøntsagerne (ikke tomaterne) i olien i en stor gryde til de tager lidt farve (5 min)

    2. Tilsæt linseblandingen, hønsefond, 2,5 l vand, tomater og evt. parmesanskorpe.

    3. Kog op, skum af, og skru ned (10 min)

    4. Kog videre ved sagte varme (det skal småboble) i 45 min (se kogetid på posen med tørrede linser etc.). Rør rundt nu og da, for især til sidst kan det brænde på.

    5. Smag til med salt og peber.

    6. Fjern parmesanskorpen og server i dybe tallerkener med et drys parmesan og dryp af olivenolie.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017