Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Grillspyd med svinemørbrad


Til 4 personer

 


 

  1. Kødet skæres i 3 cm tern og vendes i kødkrydderierne.

  2. Tilberedes i sous vide ved 56° i 2 timer, og køles ned i posen (kan nu opbevares på køl i 0-10 dage)

  3. Læg træspyddene i vand i mindst 15 min.

  4. Tag kødet ud af posen, og dup det helt tørt med køkkenrulle.

  5. Rens, skyl og skær grøntsagerne (undtagen tomaterne) i 1 cm tykke skiver på 5 cm.

  6. Fordel kødstykker skiftevis med grøntsager på 25 cm lange træspyd.

  7. Pensl/spray spyddene på alle sider med olie.

  8. Grill ved maximal varme i 3-4 min, mens spyddene vendes hvert minut.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017