Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Ingefærsmåkager


Giver ca. 60 stk.

 

Ingefærsmåkager
  1. Bland smør og sukker i en stor skål (evt. i røremaskine på lave omdrejninger).

  2. Tilsæt sirup, fløde samt saft og reven skal af den halve citron.

  3. Ingefærsmåkager på plade (ubagte)Tilsæt resten og ælt igennem.

  4. Hviler i køleskab i et par timer.

  5. Varm ovnen til 140º.

  6. Rul dejen til en pølse på 3 cms tykkelse i bagepapir. *)

  7. Skær pølsen i 2 cm skiver (á ca. 20 g) og fordel dem på 2 bageplader.

  8. Bag i 35-40 min.

  9. Køl helt af på rist og pak i tætsluttende kagedåse.

*) Kan fryses nogle uger på dette tidspunkt

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016