Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Pastasalat


4 personer (6 personer som tilbehør)
 

  1. Pastaskruerne koges i letsaltet vand.

  2. Tomat, agurk og peber skylles og skæres i mundrette stykker.

  3. Tomat- og agurkestykkerne drysses med lidt salt.

  4. Ærter og babymajs koges i 2-3 minutter (evt. i de sidste minutter med pastaen)

  5. Vandet hældes fra pastaen og køler af.

  6. Det hele vendes sammen med en dressing og purløg klippes henover.

Dressing af 1/2 dl olivenolie og saften af 1/3 citron (eller hvid balsamicoeddike) - eller hvid creme fraiche dressing med purløg.

 

NOTE  Høvlet Parmesan eller Pecorino smager godt over

 

Spis med godt brød og evt. lidt (koldt) kød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016