Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rejer med asparges


4 personer som forret

Vinforslag: Chardonnay

  1. Rejerne pilles og koges, køles af (alternativt hvis frosne rejer: Optøes og drypper af).
  2. Aspargesene gøres i stand: De grønnes nederste del knækkes af (dette giver automatisk den rigtige mængde top tilbage) – evt. hvide asparges skrælles
  3. Aspargesene koges i saltet vand ca. 3 min (hvide 6 min)
  4. Mayonnaisen røres sammen.
  5. Anrettes i et fad med asparges nederst, derpå rejer og til sidst mayonnaisen øverst. Kværn peber henover til sidst

Spises med godt brød til (evt. ristet sandwichbrød).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017