Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Tykmælksfromage med rabarber


Til 6 personer - skal forberedes mindst 4 timer før servering.

 

  1. Læg husblas-bladene i et litermål med koldt vand i 10 min.

  2. Når den er blød, vrides vandet fra og 1/2 dl kogende vand hældes over så den opløses (rør rundt). Køl helt af (10-20 min).

  3. Flæk vaniljestangen og pisk den i ymeren sammen med flormelis.

  4. Tilsæt den smeltede husblas under kraftig omrøring

  5. Pisk fløden til blødt skum og vend den i massen.

  6. Hæld i 6 portionsglas (135 g i hver).

  7. Dæk med film og sæt på køl i 2-3 timer.

  8. Skær den yderste 1/2 cm af rabarberne i hver ende, og skær resten i 1 cm tykke skiver.

  9. Vend dem sammen i et ildfast fad med vaniljesukkeret.

  10. Bag i en 200° varm ovn i 25 min.

  11. Lad det køle helt af.

  12. Rør rundt og fordel ovenpå fromagerne (75 g i hvert glas).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017