-
Læg husblas-bladene i et litermål med koldt vand i 10 min.
-
Når den er blød, vrides vandet fra og 1/2 dl kogende vand hældes over så den
opløses (rør rundt). Køl helt af (10-20 min).
-
Flæk vaniljestangen og pisk den i ymeren sammen med flormelis.
-
Tilsæt den smeltede husblas under kraftig omrøring
-
Pisk fløden til blødt skum og vend den i massen.
-
Hæld i 6 portionsglas (135 g i hver).
-
Dæk med film og sæt på køl i 2-3 timer.
-
Skær den yderste 1/2 cm af rabarberne i hver ende, og
skær resten i 1 cm tykke skiver.
-
Vend dem sammen i et ildfast fad med vaniljesukkeret.
-
Bag i en 200° varm ovn i 25 min.
-
Lad det køle helt af.
-
Rør rundt og fordel ovenpå fromagerne (75 g i hvert
glas).