Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rødbeder, bagte


4 personer.

 
  1. Tænd ovnen på 230°.

  2. Skrub rødbederne (små/friske kan beholde de nederste 3-4 cm af stilkene).

  3. Læg dem i et ovnfast fad og hæld olie og balsamico over. Drys med 1 spsk salt og kværn peber over.

  4. Dæk med staniol og bag ca. 30-50 min til de er møre (afhænger af størrelse).

  5. Lad rødbederne køle af (skær evt. i mundrette stykker).

  6. Skræl og riv peberroden, bland den med creme fraichen og smag til med salt, peber og evt. lidt hvidvinseddike (det skal være ret stærkt). Kan fordeles over salaten, men det ser pænere ud i en skål for sig (rødbederne gør det hele lyserødt).

  7. Riv evt. parmesanost i flager over fadet (med en skrællekniv eller et rivejern).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016