Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Torskefilet i parmaskinke


4 personer.

 

Torskefilet i parmaskinke
  1. Torskefileten gås efter for ben, der nemmest fjernes med en lille tang. Drys godt med salt.

  2. Torskefilten deles i 4 stykker, så stykkerne er lige store og tykke over det hele (fold tynde dele sammen)

  3. Læg hvert torskestykke på en skive parmaskinke og drys med salt og (godt med) peber.

  4. Læg dild/rosmarin på hvert stykke, dryp med lidt olie og fold skinken sammen om fisken.

  5. Steg fisken ved middel-god varme i ca. 8-10 min ialt.

Server med ris (helst 3 dele Basmatiris til 1 del vilde ris) og evt.flødekogte rødbeder (se

Torsk, rimsaltet med rødbede).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017