Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Blæksprutter (Seppia) med pasta


Med pasta. Til 3 personer

 

Klargør blæksprutterne

  1. Blæksprutternes hoveder og arme trækkes forsigtigt ud sammen med indvoldene og smides væk (kun kroppen bruges, evt. også arme og hovede minus øjne).

  2. Skjoldet hives ud, og kroppen skylles grundigt.

  3. Skindet (kan være genstridigt) trækkes af kroppen, der skæres i 5 mm ringe

Tilberedning

  1. Løgene steges klare ved middel varme i olien

  2. Tilsæt tomatstykkerne, citron og vin - og krydr med salt og peber. Kog til mos (ca. 20 min.)

  3. Sæt vand over til pasta.

  4. Når pastaen kommes i, opvarmes en ny pande med 1 spsk. olie og blæksprutterne steges i 30-60 sek. ved høj varme. Blandes derefter med tomatsovsen.

  5. Den afdryppede pasta anrettes med blækspruttesovsen over - og et drys krydderurter på toppen. Serveres straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016