|
Blæksprutter (Seppia) med pasta
Med pasta. Til 3 personer
Klargør blæksprutterne
-
Blæksprutternes hoveder og arme trækkes forsigtigt ud sammen med indvoldene og
smides væk (kun kroppen bruges, evt. også arme og hovede minus øjne).
-
Skjoldet hives ud, og kroppen
skylles grundigt.
-
Skindet (kan være
genstridigt) trækkes af kroppen, der skæres i 5 mm ringe
Tilberedning
-
Løgene
steges klare ved middel varme i olien
-
Tilsæt tomatstykkerne, citron og vin -
og krydr med salt og peber. Kog til mos (ca. 20 min.)
-
Sæt vand over til pasta.
-
Når pastaen kommes i, opvarmes en ny
pande med 1 spsk. olie og blæksprutterne steges i 30-60 sek. ved høj varme. Blandes derefter med tomatsovsen.
-
Den afdryppede pasta anrettes med
blækspruttesovsen over - og et drys krydderurter på toppen.
Serveres straks.
|
|
|