Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Snacks: Oliven/tomatsnegle


Til 12 personer. Giver ca. 80 små snegle.

English version


 

  1. Butterdejspladerne tages ud så de kan tø op (ca. 15-20 minutter).

  2. Resten (320 g) blendes til en tyktflydende masse (juster evt. med mere olie).

  3. Smag til med peber og evt. salt (pas på).

  4. Rul halvdelen af butterdejspladerne ud til en meget tynd plade på 20 x 40 cm mellem to stykker bagepapir. Pladen må ikke være mere end 15-20 cm på den korte led - så bliver rullerne sneglene for store. Læg den færdige plade på et stykke bagepapir.

  5. Gentag for den anden halvdel.

  6. Smør massen ud i et ensartet lag på pladerne og rul dem sammen (fra den lange side) til en roulade.

  7. Sæt på frost i 1 time (eller flere dage), så er de nemmere at udskære.

Kan forberedes i forvejen hertil  og holde sig i køleskab i op til en uge, eller på frost i 4-6 uger (tag den op af fryseren 15 min i forvejen så den stadig er meget kold når den udskæres).
  1. Tænd ovnen (200 grader varmluft).

  2. Skær i 1/2-1 cm tynde skiver og læg på bagepapir på 4 bageplader som "mini-kanelsnegle". Det gør ikke noget de bliver flade ved udskæringen - ved bagningen retter de sig  ud og bliver runde.

  3. Bages i varmluftovn ved 200 grader i ca 12-15 minutter til de er let mørke.

  4. Køles af i 5 minutter på rist og serveres til f.eks. hvidvin.

AppetizertallerkenKan være en del af en appetizerbakke, sammen med f.eks. Devils on horseback og laksewasabi-ruller i skiver.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016