Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med kartofler og bønner


4 personer (som tilbehør)
 

 
  1. Rucolaen skylles og tørres.

  2. Krydderurterne skylles og tørres.

  3. Kartoflerne renses, skylles og koges lige akkurat møre i letsaltet vand (ca. 10 minutter). Hældes i et dørslag og overbruses med koldt vand. Deles i mundrette stykker.

  4. Bønnerne nippes, skylles og koges i spilkogende vand, letsaltet vand i 3-4 min. Hældes i et dørslag og overbruses med iskoldt vand. Deles i mundrette stykke og blandes med kartoflerne.

  5. Skalotteløget pilles og hakkes fint.

  6. Chilien renses (fjerne ribbe og kerner), deles og hakkes meget fint.

  7. Mandlerne blancheres i kogende vand 30 sek. og hældes i iskoldt vand. Smuttes, deles og ristes gyldentbrune på en mellemvarm pande (pas på: de branker let!).

  8. Dressing (citron, balsamico, olie, salt og peber) piskes sammen.

  9. Krydderurterne hakkes og kom dem sammen med rucola og mandler i en stor salatskål sammen med kartofler og bønner.

  10. Lige før servering piskes dressingen igen og hældes over salaten, der vendes forsigtigt (smag til med salt og peber).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017