-
Rucolaen skylles og tørres.
-
Krydderurterne skylles og tørres.
-
Kartoflerne renses, skylles og
koges lige akkurat møre
i letsaltet vand (ca. 10 minutter). Hældes i et dørslag og overbruses med
koldt vand. Deles i mundrette stykker.
-
Bønnerne nippes, skylles og koges i spilkogende vand,
letsaltet vand i 3-4 min. Hældes i et dørslag og overbruses med iskoldt
vand. Deles i mundrette stykke og blandes med kartoflerne.
-
Skalotteløget pilles og hakkes fint.
-
Chilien renses (fjerne ribbe og kerner), deles og
hakkes meget fint.
-
Mandlerne blancheres i kogende vand 30 sek. og hældes i
iskoldt vand. Smuttes, deles og ristes gyldentbrune på en mellemvarm pande
(pas på: de branker let!).
-
Dressing (citron, balsamico, olie, salt og peber)
piskes sammen.
-
Krydderurterne hakkes og kom dem sammen med rucola og
mandler i
en stor salatskål sammen med kartofler og bønner.
-
Lige før servering piskes dressingen igen og hældes
over salaten, der vendes forsigtigt (smag til med salt og peber).