Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tomatsauce


Giver tomatsauce til 3 glas på 2,5 dl
  

  1. Løgene pilles og skæres i papirtynde strimler 

  2. Olien varrmes i en sauterpande og rødløgende blødgøres ved middelvarme i 10-40 minutter - omrøres nu og da.

  3. Hvidløget finthakkes, tilsættes og varmes med i 5-10 minutter.

  4. Tomaterne tilsættes sammen med salt og peber. Skru ned til middelsvag varme og kog i 2 timer.

  5. Blend evt.

  6. Hæld på skoldede glas.

Kan opbevares på køl i et par uger. Bruges til pizza eller over pasta.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016