Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svampebrød


Til 6 personer

 

  1. Kantarellerne renses (er de meget snavsede må man skylle dem - husk da at tørre dem i køkkenrulle bagefter).
  2. Kantarellerne hakkes groft, og  tomater, oliven og skalotteløg hakkes meget fint.
  3. Svitses i olie ved fuld varme i 3-4 minutter. Smages til med salt, peber og citronsaft.

  4. Piskefløde tilsættes og koges op i ca. 2 minutter.

  5. Køles af og trækker tildækket i køleskab i 0-6 timer. Tag ud 1/2 time før, så det ikke er for koldt.

  6. Lige før serveringen skæres brødet tyndt og ristes let på begge sider på en brødrister og svampeblandingen fordeles på brødet. Evt. pyntes med bredbladet persille (mere finthakket end på billedet).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016