Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svampebrød


Mættende forret til 4 personer

 

  1. Rens kantarellerne (er de meget snavsede må man skylle dem - husk da at tørre dem i køkkenrulle bagefter).
  2. Skær kantarellerne i store stykker (de krymper noget under tilberedningen).
  3. Svits svampene i smør ved M200° i 6 min.

  4. Tilsæt æblecider, piskefløde og citronskal og koges ind (ca. 3-4 min).

  5. Smag til med salt og peber.

  6. Server i skål med brødene til - eller fordel svampeblandingen på brødene. Evt. pyntes med finthakket persille.

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024