Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Vagtelæg med ørredrogn


Appetizers til 35 personer (ca. 2 halve æg til hver).

 

Vagtelæg med ørredrogn
  1. Kog vagtelæggene i letsaltet vand 3 min (fra vandet er kogt op igen).

  2. Læg straks æggene i isvand og pil dem.

  3. Del dem med en skarp, våd kniv.

  4. Kværn en smule peber på hvert halve æg.

  5. Fordel ørredrognen med en lille teske på hvert halve æg.

  6. Læg et par afklip purløg ovenpå.

En hurtigere, men ikke så elegant udgave, fås med en bund af ørredrogn med et helt vagtelæg ovenpå (dobbelt så stor portion, derfor også kun halvt så mange skeer).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016