Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Skaldyrsbouillon


Giver 1,5 l færdig bouillon.

 

 

 
  1. Hvidløg og skalotteløg pilles og hakkes.
  2. Citrontimian skylles, tørres og bladene trækkes af.
  3. Fiskebenene svitses i smørret ved middelvarme 3-5 min.
  4. Tomatpuré, hvidløg og skalotteløg tilsættes og svitses med i 3 min.
  5. De øvrige ingredienser tilsættes, og det koges op.
  6. Kog ved middel varme i 20 min.
  7. Sigt gennem et klæde.
  8. Kog ind ved middel varme til 1,5 l.
  9. Smag til med salt.

Bruges f.eks. til Festbouillabaisse.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017