-
Mayonnaise og creme fraiche røres sammen med sukkeret.
-
Fløden piskes stiv og vendes i.
-
Smag til med citronsaften.
-
Æblet skrælles, kernehuset fjernes og kødet skæres i
1x1 cm tern.
-
Bladselleristilkene skylles og evt. tørre ender skæres
af. Flæk stilkene og skær dem i 1 cm skiver.
-
Sæt valnøddekernerne over i koldt vand og kog op. Hæld
vandet fra, og skyl i koldt vand.
-
Tør kernerne og tag 8 pæne fra til pynt - resten hakkes
groft.
-
Skyl og halver druerne (fjern evt. sten), og gem 16 til
pynt.
-
Rør alt sammen (undtagen de 8 valnøddekerner og de 16
halve vindruer)
-
Hæld i en skål og pynt med kerner og druer - eller
tallerkenserver.
Trækker 0-1 døgns tid tildækket i køleskab.