Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Waldorfsalat


Til 8 personer som tilbehør

 

  1. Mayonnaise og creme fraiche røres sammen med sukkeret.

  2. Fløden piskes stiv og vendes i.

  3. Smag til med citronsaften.

  4. Æblet skrælles, kernehuset fjernes og kødet skæres i 1x1 cm tern.

  5. Bladselleristilkene skylles og evt. tørre ender skæres af. Flæk stilkene og skær dem i 1 cm skiver.

  6. Sæt valnøddekernerne over i koldt vand og kog op. Hæld vandet fra, og skyl i koldt vand.

  7. Tør kernerne og tag 8 pæne fra til pynt - resten hakkes groft.

  8. Skyl og halver druerne (fjern evt. sten), og gem 16 til pynt.

  9. Rør alt sammen (undtagen de 8 valnøddekerner og de 16 halve vindruer)

  10. Hæld i en skål og pynt med kerner og druer - eller tallerkenserver.

Trækker 0-1 døgns tid tildækket i køleskab.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017