Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Råsyltede tyttebær


 

 
  1. Bærrene skylles og dårlige bær, blade etc. sorteres fra

  2. Bærrene kommes i en skål lagvis med sukkeret, rør rundt og tildæk.

  3. Rør rundt et par gange om dagen indtil sukkeret er opløst og bærrene er bristede (tager 1-2 dage).

  4. Smag evt. til med mere sukker.

  5. Kom på rene glas.

Bl.a. godt til vildt og kraftige kødretter som oksedaube, men også til stegt, hvid fisk. Desuden del af den klassiske dessert kræmmerhus med flødeskum og tyttebærsyltetøj.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016