Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Torsk med tomatpesto


Hovedret til 4 personer.

 

Dressing til past

Tomatpesto

  1. Skær fileten i 8 stykker og læg stykkerne i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
  2. Blend tomatpestoens dele og fordel det over fisken i et tyndt lag.
  3. Sæt vandet over til pastaen.
  4. Skær forårsløgene i 3 cm lange stykker (på skrå) og damp dem i smør og 1/2 dl vand i 5 min .
  5. Sæt fadet midt i en 200 grader forvarmet ovn 10-12 minutter.
  6. Kog pastaen, hæld vandet fra og dryp helt af
  7. Pisk dressingen sammen, vend den lune pasta i og server straks.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017