Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med spidskål, ærter og rucola


8 person
 

 
  1. Spidskål

    1. Fjern de yderste blade fra spidskålen, og skær stokken af.

    2. Flæk spidskålen og skær den i papirtynde skiver/strimler.

    3. Kom kålen i iskoldt vand 15-60 min (gør den ekstra sprød).

  2. Skyl og tør rucolaen og skær den i grove stykker.

  3. Frosne ærter optøes 4-5 min i mikroovn (friske ærter bælges, og bruges som de er).

  4. Pil løgene og skær dem i tern på 2x2 mm.

  5. Skyl og tør chilierne, flæk dem og fjern kerner og ribber. Skær resten i 2x2 mm tern.

  6. Pisk citronsaft og citronskal med olien, og smag til med salt og peber.

  7. Bland det hele sammen lige inden servering.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016