Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svampe, farserede


Til 6 personer som forret, til 12 personer som tilbehør

 

  1. Svampene renses forsigtigt (er de meget snavsede må man skylle dem - husk da at tørre dem i køkkenrulle bagefter).
  2. Skalotteløgene pilles og hakkes fint.
  3. Timianen skylles og hakkes fint sammen med parmaskinken
  4. Svampestokkene knækkes af og hakkes fint
  5. Alt undtagen svampebundene svitses 3-4 minutter på en varm pande med fløde, smages til med salt og peber og fyldes i svampehattene. (Retten kan nu hvile nogle timer i køleskab.)

  6. Svampene bages i en ovn ved 250° i 6-8 min (mere, hvis svampene er meget store)

*) kan udelades, hvis man ønsker en vegatarisk ret. Suppler da med mere salt, eller evt. lidt reven parmesan.

 

Serveres som forret med grøn salat, eller som tilbehør til f.eks. rødt kød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016