Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Mojo


6 personer som dip

Mojo
  1. Flæk peberfrugterne og tag kerner og ribbe ud. Grill dem (med skindsiden opad) til de bliver helt sorte og læg dem i en skål med låg til afkøling. Pil det sorte skind af og hak resten fint.

  2. Pil og hak hvidløget fint.

  3. Fjern skorpen fra brødet og smuldr det.

  4. Hak mandlerne groft.

  5. Rist mandler, brød og hvidløg ved middel varme på en tør pande.

  6. Flæk chilien, fjern frø og ribber og hak den lidt.

  7. Blend alle dele, og smag til med salt og peber.

Kan bruges som sauce til f.eks. fisk, eller som dip til snacks som olivensticks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017