Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med asparges og forårsløg


  1. Olie og citron piskes sammen og smages til med citron/balsamico. Må godt være lidt stærk

  2. Aspargesene skylles og tørres, forårsløgene renses

  3. Aspargesene skæres i 1 cm tykke skiver, og forårsløgene i 1-2 mm tykke skiver

  4. Det hele røres sammen med dressingen hvor den bør trække 1-2 timer

  5. Salatbladene brækkes af, skylles og tørres

  6. Dressingen med asparges/forårsløg vendes sammen med salaten lige før serveringen

NOTE  Høvlet Parmesan eller Pecorino smager godt over

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016