Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rejer, stegte


Til 4 personer

 

  1. Skallerne (undtagen det sidste led/halen) pilles af de rå rejer (gem skallerne).

  2. Sauter rejeskaller, skalotteløg, hvidløg og tomat i 2 spsk olivenolie.

  3. Tilsæt Noilly Prat og kog ind.

  4. Tilsæt 2 dl vand og kog HELT ind til sirup (meget tyktflydende).

  5. Afkøl helt, og pisk derefter ½ dl olivenolie og smag til (lidt citron, salt og peber).

  6. Rengør svampene og skær dem i tynde skiver, brug evt. kun den del der har stok. Svampene lægges i en stor skål og overhældes med 0,5 dl olivenolie, et par citron-strint og lidt salt og peber – rør forsigtigt rundt så det fordeles.

  7. Læg svampene i en cirkel på tallerknerne (f.eks. så stokkene vende mod centrum) og hæld dressingen over i en tynd stråle hele vejen rundt.

  8. Lynsteg rejerne på en varm pande i lidt olivenolie, ca. 1,5 min på hver side til de har skiftet farve. Dryp LIDT citronsaft på samt lidt salt og peber.

  9. Anret rejerne på midten af tallerknerne (3 til hver) i et lille tårn – og drys finthakket persille over.

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017