Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Syltede grønne tomater


Giver knapt 2 liter
 

  1. Vanillestangen flækkes, kornene skrabes ud og blandes godt med sukkeret.

  2. Kom alt undtagen tomater i en gryde, kog op og kog 5 minutter.

  3. Prik tomaterne omhyggeligt (hvis tomaterne er større end en bordtennisbold, deles de)

  4. Kom tomaterne i den kogende lage, kog op og kog for svag varme i 5 minutter.

  5. Tag det af varmen og læg en skoldet tallerken ned over tomaterne, så de holdes under væsken.

  6. Stil det køligt til næste dag.

  7. Tag tallerkenen op, kog op og kog 2 minutter.

  8. Tag tomaterne op og læg dem i skoldede glas med lidt Atamon.

  9. Kog lagen ind ved god varme i 10-15 minutter og hæld den over.

  10. Lad det køle af i 5 minutter og luk så til.

Godt til f.eks. pate.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017