Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hvidkål, stuvet


4-6 personer som tilbehør

 

  1. Stikken fjernes og kålen snittes i 1/2-1 cm tykke skiver. Hver skive skæres i 4 stykker.

  2. Koges i letsaltet vand i 20-25 minutter.

  3. Smørret smeltes i en stor gryde (stor nok til kålen) og melet tilsættes under piskning, samles til en bolle og bages igennem i 3-5 minutter under stærk omrøring/piskning.

  4. Væsken tilsættes og koges igennem 5-10 minutter under piskning og smages tilmed salt og peber (meget) og reven muskatnød (lidt).

  5. Kålen tilsættes og varmes igennem.

Godt til f.eks. frikadeller og syltede rødbeder plus evt. rugbrød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017