Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Grillet tun


Hovedret til 4 personer

 

  • 4 tunbøffer a ca. 150 g (de må ikke være for tynde - den på billedet er i underkanten)

  • 1/2 dl olivenolie

  • Maldonsalt og peber

Grillet tun
Bøffen skal være helt rød inden i - ellers bliver den tør
  1. Tag kødet ud af køleskabet 1/2 time før.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle
  3. Pensl på alle sider med olie.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Steg på en meget varm grillpande hver bøf på den ene side: 30 sek, drej 90° og steg igen 30 sek
  6. Vend bøfferne og gør det samme på den anden side.

Har godt af krydret modspil som chilisauce med peberfrugter, og f.eks. pasta til. Også god i Salade Nicoise i stedet for tun i olie.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016