Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med kartofler


4 personer (som tilbehør)
 

  1. Kartofler skylles og deles i små mundfuldestore stykker. Koges lige akkurat møre i saltet vand (ca. 10-12 minutter). Sluk for varmen, hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i den varme gryde et par minutter, så de tørrer.

  2. Snit rødløget i meget små tern og bland det med olie og citronsaft. Vend kartoflerne gdot rundt og lad dem trække til de er kolde (en halv times tid).

  3. Skyl, tør og snit salat og rucola og vend kartoflerne i.

NOTE  Høvlet Parmesan eller Pecorino smager godt over

 

Spis med godt brød og hakket kød som frikadeller eller karbonader.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017