Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Fisketærte


Hovedret til 5 personer.

 

  1. En ståltærteform på 32 cm (eller 2 små på 20 cm) dækkes med butterdej. Dæk dejen med alufolie (hen over formen og nedover kanten), fyld op med keramikkugler eller lignende, og bag i en forvarmet ovn ved 180º i 30 min.

  2. Klargør porrene, skær dem i ringe på 1 cm, blancher dem 1 min og dryp af.

  3. Spinaten skylles grundigt, blancheres i det vedhængende vand (1 min) og duppes let. (Bruges frossen, hel spinat: Tø op og knug HELT fri for vand.)

  4. Fisken skæres i mundrette stykker (3 x 3 cm), aftørres og svitses 1 min på varm pande i smør. Dryp af i dørslag.

  5. Pisk æg og fløde sammen med salt og peber.

  6. Grøntsager fordeles i bunden, fisken henover og fløde/æg hældes over.

  7. Bages i ovn i 30-35 min ved 180º .

Serveres med frisk, grøn salat og godt brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 28-03-2024