|
Andebryst, stegt
3 personer - meget kraftigt kød.
-
Svampene klargøres (børstes rene for snavs, og
bløde/tørre stykker skæres fra).
-
Andebrystets kødside krydres med salt og peber
-
Syltetøj og Noilly Prat koges ind til sirup ved stærk
varme, fonden kommes i og der skrues ned.
-
Kødet lægges på en kold tefalpande og
steges ved middel varme i 20 min (de sidste 3 på kødsiden). Kødet tages op,
pakkes ind i sølvfolie og viskestykke og trækker 10 minutter.
-
Bærrene lunes på bagepapir i en 150º
varm ovn i 5 minutter.
-
Imens skrues op for saucen så den koger ind til sirup.
-
Svampene kommes på en varm pande med olien og ristes
godt 5 minutter og krydres med salt og peber.
Serveres
med godt brød og en salat bagefter.
|