Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Andebryst, stegt


3 personer - meget kraftigt kød.

 

  1. Svampene klargøres (børstes rene for snavs, og bløde/tørre stykker skæres fra).

  2. Andebrystets kødside krydres med salt og peber

  3. Syltetøj og Noilly Prat koges ind til sirup ved stærk varme, fonden kommes i og der skrues ned.

  4. Kødet lægges på en kold tefalpande og steges ved middel varme i 20 min (de sidste 3 på kødsiden). Kødet tages op, pakkes ind i sølvfolie og viskestykke og trækker 10 minutter.

  5. Bærrene lunes på bagepapir i en 150º varm ovn i 5 minutter.

  6. Imens skrues op for saucen så den koger ind til sirup.

  7. Svampene kommes på en varm pande med olien og ristes godt 5 minutter og krydres med salt og peber.

Serveres med godt brød og en salat bagefter.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017