Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Syltede figner


20 stk

 

  1. Prik fignerne grundigt med en spids, tynd gaffel.

  2. Flæk og skrab vanillestangen og bland med sukkeret.

  3. Hæld alt (undtagen fignerne) i en tefalgryde. Kog op og lad det koge under omrøring i 5-10 minutter.

  4. Læg fignerne i og lad det simre for svag varme i 30-45 min.

  5. Tag af varmen og lad det afkøle i siruppen.

  6. Hæld det hele på skoldede glas og stil køligt i mindst et døgn før der spises af dem. Kan holde sig på køl i 1-2 uger, hvis fignerne er dækket af sirup.

Spises f.eks. med en klat vanilleis, creme fraiche 18% eller flødeskum. Beregn 2 pr. person til dessert.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017