Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammebov, hel i stegeso


6-8 personer

 

  1. Boven udbenes, ureelle stumper lægges i midten.

  2. Resten (krydderurter etc.) blendes til en tyktflydende masse der smages til med salt og peber (må godt være stærk) og smøres på indersiden af stegen.

  3. Stegen snøres sammen og lægges i en stegeso og Noilly Prat hældes ved (man kan tilføje en stor håndfuld søde bær - her er brugt stikkelsbær - men pas på de ikke er for sure!).

  4. Steges 10 min uden låg ved 250 grader – dæmp derefter til 190 grader og steg i 50 min med låg. *)

  5. Tag ud og lad den stå i 20 min dækket med stanniol mens sovsen koges ind ved fuld skrue og smages til med salt og peber.

*) kan også steges i en gryde på komfuret.

 

Nye kartofler er godt til + en let bitter salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017