|
Svinekæber i kanel
Til 4 personer
|
Her er brugt kyllingfond, derfor den lyse farve (oksefond er bedre) |
-
Forvarm ovnen på 200º.
-
Grøntsagerne renses, skrælles og skæres i små stykker
-
Kæberne krydres med salt og peber og brunes (ad 2
gange) i olien ved god varme i en gryde med låg.
-
Klargjorte grøntsager, krydderier, fond og vin hældes
ved.
-
Braiseres i ovnen i 1,5 time.
-
Tag kæberne op, og si væden over i en gryde (smid
resten væk).
-
Reducer væden til 1/3 ved fuld varme.
-
Skru ned og varm kæberne i saucen et par minutter.
-
Smag til med salt og peber og lidt citronsaft - monter
evt. med 50 g koldt smør.
Server kartofler, kartoffelmos eller evt. surkål til. |
|
|