Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Svinekæber i kanel


Til 4 personer

Svinekaber i kanel

Her er brugt kyllingfond, derfor den lyse farve (oksefond er bedre)

  1. Forvarm ovnen på 200º.

  2. Grøntsagerne renses, skrælles og skæres i små stykker

  3. Kæberne krydres med salt og peber og brunes (ad 2 gange) i olien ved god varme i en gryde med låg.

  4. Klargjorte grøntsager, krydderier, fond og vin hældes ved.

  5. Braiseres i ovnen i 1,5 time.

  6. Tag kæberne op, og si væden over i en gryde (smid resten væk).

  7. Reducer væden til 1/3 ved fuld varme.

  8. Skru ned og varm kæberne i saucen et par minutter.

  9. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft - monter evt. med 50 g koldt smør.

Server kartofler, kartoffelmos eller evt. surkål til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016