Kødet tages ud af køleskabet i god tid (1/2-1
time)
Kødet bankes let med håndroden, så
det flades ud.
Tre skåle/dybe fade klargøres med hhv:
mel
(blandet med salt og peber)
det sammenpiskede æg
rasp
Hvert kødstykke vendes først i mel,
derefter i det sammenpiskede æg og til sidst i raspen. Lægges forsigtigt på
et stort fad og hviler gerne 1/2 time (så sidder raspen bedre fast).
En stor pande varmes godt op og smør
og olie kommes på. Når det er brunet af lægges kødet på og varmes ved
mellem varme *) i 3 minutter på hver side.
I mellemtiden klargøres pynten for hvert kødstykke:
På en citronskive lægges en ring af en ansjosfilet, og i hullet lægges
1/2 spsk afdryppede kapers. Det hele dækkes med peberrod.
Kødstykkerne lægges på et varmt fad
og citronskiverne m.m. placeres ovenpå.
*) For høj varme branker paneringen og for
lav giver blødt lag, der falder af.