|
Kyllingesalat
6 personer
|
Billedet viser halvdelen af denne opskrift |
-
Penne koges i letsaltet vand, hældes i et dørslag og
overbruses med koldt vand. Rystes fri for vand.
-
Salaten skylles og slynges. Skæres i grove stykker og
lægges i en meget stor (eller to store) skåle.
-
Bacon/spegepølse skæres i meget små tegn og svitses
sprøde på en pande.
-
Brystkødet skæres i 2-3 cm tern og fordeles over
salaten sammen med pastaen.
-
Forårsløg og rucola skæres i små stykker og drysses
over.
-
Dressingen fordeles og til sidst drysses
bacon/spegepølse over. Kværn peber over.
-
Salaten vendes rundt i skålen ved bordet.
Spis flute til. Hvis man udelader pastaen og i stedet
serverer det på ristet brød, er man tæt på en Club Sandwich. |