Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingesalat


6 personer

 


Billedet viser halvdelen af denne opskrift

  1. Penne koges i letsaltet vand, hældes i et dørslag og overbruses med koldt vand. Rystes fri for vand.

  2. Salaten skylles og slynges. Skæres i grove stykker og lægges i en meget stor (eller to store) skåle.

  3. Bacon/spegepølse skæres i meget små tegn og svitses sprøde på en pande.

  4. Brystkødet skæres i 2-3 cm tern og fordeles over salaten sammen med pastaen.

  5. Forårsløg og rucola skæres i små stykker og drysses over.

  6. Dressingen fordeles og til sidst drysses bacon/spegepølse over. Kværn peber over.

  7. Salaten vendes rundt i skålen ved bordet.

Spis flute til. Hvis man udelader pastaen og i stedet serverer det på ristet brød, er man tæt på en Club Sandwich.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017