Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Asier, syltede


Giver til 3 glas på 1 liter

 

  1. Asierne skrælles, flækkes på langs og kernerne skrabes ud med en ske.

  2. Drysses med groft salt, lægges i en plastikbeholder (med låg) og trækker 1/2-1 døgn.

  3. Asierne skylles og tørres grundigt og skæres i 1/2-1 cm skiver på tværs og lægges tilbage i plastikbeholderen.

  4. Krydderier og løg blandes med asierne.

  5. Eddike og sukker koges sammen i en gryde og hældes over asierne.

  6. Trækker tildækket og kølet i 3-4 dage.

  7. Lagen hældes i en gryde, koges op og tilsættes konserveringsvæske (Atamon).

  8. Asier m.m. fordeles i glassene, og væsken hældes over. Væsken skal dække, evt. suppleres med kogt eddike.

Bl.a. godt til leverpostejfrikadeller eller kylling.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016