|
Asier, syltede
Giver til 3 glas på 1 liter
-
Asierne skrælles, flækkes på langs
og kernerne skrabes ud med en ske.
-
Drysses med groft salt, lægges i en
plastikbeholder (med låg) og trækker 1/2-1
døgn.
-
Asierne skylles og tørres grundigt og skæres i 1/2-1 cm
skiver på tværs og lægges tilbage i plastikbeholderen.
-
Krydderier og løg blandes med asierne.
-
Eddike og sukker koges sammen i en gryde og hældes over
asierne.
-
Trækker tildækket og kølet i 3-4 dage.
-
Lagen hældes i en gryde, koges op og tilsættes konserveringsvæske (Atamon).
-
Asier m.m. fordeles i glassene, og væsken hældes
over. Væsken skal dække, evt. suppleres med kogt eddike.
Bl.a. godt til leverpostej,
frikadeller
eller kylling.
|
|
|