|
Mads' tunmousse
Forret til 8-10 personer
|
Husblasen var ikke ordentligt opløst i det varme vand, og blev derfor
ikke ordentligt blandet med moussen. |
- Rognen klargøres, hvis den ikke er klar.
- Løget pilles og hakkes fint
- Citronsaften presses.
- Husblasen opblødes i koldt vand i 10 min.
- Piskefløden piskes stiv.
- Tunen moses i en stor skål, og blandes godt med det hakkede løg,
eddiken, citronsaften og creme fraichen.
- Husblasen varmes i en tefalgryde med den vedhængende vand til det
smelter og blandes i tunmoussen.
- Den piskede fløde vendes i sammen med stenbiderrognen*).
- Smag til med salt og peber.
- Stil på køl i mindst et par timer (gerne til næste dag).
*) kan også udelades og serveres ved siden af den færdige mousse.
Pyntes med brøndkarse og serveres med godt brød. |
|
|