Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Mads' tunmousse


Forret til 8-10 personer

 

Mads' tunmousse
Husblasen var ikke ordentligt opløst i det varme vand, og blev derfor ikke ordentligt blandet med moussen.
  1. Rognen klargøres, hvis den ikke er klar.
  2. Løget pilles og hakkes fint
  3. Citronsaften presses.
  4. Husblasen opblødes i koldt vand i 10 min.
  5. Piskefløden piskes stiv.
  6. Tunen moses i en stor skål, og blandes godt med det hakkede løg, eddiken, citronsaften og creme fraichen.
  7. Husblasen varmes i en tefalgryde med den vedhængende vand til det smelter og blandes i tunmoussen.
  8. Den piskede fløde vendes i sammen med stenbiderrognen*).
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Stil på køl i mindst et par timer (gerne til næste dag).

*) kan også udelades og serveres ved siden af den færdige mousse.

 

Pyntes med brøndkarse og serveres med godt brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017