Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register

Udskæring

Parmegiano

Sofiemad

 

 

Tabeller

Pålægsm

Mandolin

Udskæringer

Forende

Bryst

Ryg

Bagende

Hale

Udskæringer af Okse


Del English Dansk
Forende Chuck Hals, tykkam
Forende Neck Hals
Forende Blade, boneless Tykkam uden ben
Forende Pot roast Grydesteg
Forende Brisket Spidsbryst
Forende Fore shank Bov (med forskank)
Forende Shoulder Bov (med forskank)
Forende Shoulder with bone Tykbov
Forende Shoulder knuckle Bovklump
Forende Shoulder, boneless Tyndbov
Ryg, forrest Rib Højreb
Ryg, forrest Fillet, marbled Filet, marmoreret
Ryg, forrest Ribeye steak Ribeye
Ryg, forrest Fillet, with fat Fillet med fedt
Ryg, forrest Fillet without fat Filet uden fedt
Ryg, forrest Fillet steak Bøf
Ryg, forrest Entrecote Entrecote
Ryg, forrest Rib steak Kotelet
Ryg, bagerst Short Loin Tyndsteg
Ryg, bagerst T-bone steak T-bone steak
Ryg, bagerst Top loin Tyndstegsfilet
Ryg, bagerst Top loin steak Tyndstegsbøf
Ryg, bagerst Tenderloin Mørbrad
Ryg, bagerst Filet mignon Filet mignon
Ryg, bagerst Tournedos Tournedos
Ryg, bagerst Tenderloin steak Mørbradbøf
Ryg, bagerst Chateaubriand Chateaubriand
Bryst Short Plate Bryst
Bryst Short plate, thick Tykbryst
Bryst Short plate, thin Tyndbryst
Bryst Back ribs Tværreb
Bryst Short ribs Short ribs (øverste del af tværreb)
Bryst Long ribs Long ribs (nederste del af tværreb)
Slag Flank Slag
Slag Flank steak Flanksteak
Bagende Sirloin Tyksteg
Bagende Culotte Culotte
Bagende Sirloin fillet Tykstegsfilet
Bagende Sirloin steak Tykstegsbøf
Bagende Shank Skank
Bagende Shank cross cut Ossobuco
Bagende Round Lår
Bagende Top round Inderlår
Bagende Tartare (from top round) Tartar (af inderlår)
Bagende Roast beef Roastbeef
Bagende Bottom round Yderlår
Bagende Eye round Lårtunge
Bagende Round knuckle Klump
Bagende Tip roast Cuvette
Hale Tail Hale
Diverse Tongue Tunge
Diverse Ground meat Hakkekød
Diverse Minced meat Hakkekød

   
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017