Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Sauce Bolognese


Til pasta til 8-10 personer (giver ca. 1 kg)

 

  1. Tag kødet ud af køleskabet 1/2 time før, så det ikke er for koldt (så koger det).

  2. Rens og klargør grøntsagerne (brug evt. en køkkenmaskine til at snitte).

  3. Smelt olie og fedt i en stor gryde og svits grøntsagerne i 10 min.

  4. Tag grøntsagerne op og skru op til fuldt blus.

  5. Kom olie og kødet i, rør rundt og svits i 10-15 min til det får farve.

  6. Hæld vinen i og kog ind (5 min).

  7. Hæld grønsagerne og resten i gryden og kog op.

  8. Skru ned så det kun netop bobler og kog under omrøring i 2-3 timer (tilsæt lidt vand, hvis det er ved at koge tørt).

  9. Smag til med salt, sechuanpeber og peber.

Serveres med tagliatelle, parmesanost  og en en stor grøn salat.

 

NOTE  Kan fryses.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016