Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Spinat/kartoffeltærte


Til 4 personer (tilbehør)

 

 

 

  1. Frisk spinat:
    1. Læg spinaten 2 min i koldt vandbad og skyl grundigt. Gentag evt.
    2. Fjern grove stilke, og hak spinaten meget groft
  2. Frossen spinat: Tø op

  3. Pil og hak løg og hvidløget, klar dem i olien ved middel varme 5 min

  4. SKær kartoflerne i 3 mm skiver.

  5. Pisk æggene sammen med salt og peber i en stor skål - og pisk de øvrige ingredienser i.

  6. Hæld det i en smurt form (evt. potionsforme) og bag ved 220° i 10-12 min.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016