Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Ravioli


Ravioli til 6-7 personer
 
 
Beregn 800 g fyld til 500 g frisk pasta.

 

Tilbered ravioli i denne rækkefølge:

  1. Lav pastaen (så den kan hvile mens fyldet laves.

  2. Lav fyldet (sæt det på køl indtil brug, så er det lettere at arbejde med).

  3. Saml (nu kan de hvile flere timer, og endda fryses).

  4. Kog.

 

Ravioli med hummer

1: Spinat/ricottafyld

Grøn ravioli. Server med smør/myntesauce og revet parmesan.

 

2: Ricotta/citronfyld

Frisk ravioli. Server med smør/myntesauce og revet parmesan.

 

3: Milanese-fyld

Med kylling, lammehjerne (!) og oksemarv. Server med tomatsauce og revet parmesan.

 

4: Parmigiana-fyld

Brødfyld. Server med oksekødssauce (Sauce Bolognese) og revet parmesan.

 

5: Ghiotta-fyld

Fyld af skinke og kalvekød. Server med tomatsauce og reven parmesan.

 

6: Spinat- og pecorino-fyld

Server med tomatsauce og reven pecorino

 

7: Bolognese-fyld

Fyld af mange slags kød. Server med smør- eller tomatsauce og reven parmesan.

 

8: Kød

Svine- og kalvekød. Server med parmesanost.

 

9: Vegetar-ravioli

Aubergine- og valnøddefyld. Server med tomatsauce og reven parmesan.

 

10: Græskar-fyld

Sød ravioli. Serveres med salviesmør og parmesanost.

 

11: Jomfruhummer-fyld

Luksus-ravioli med hummer (evt. jomfruhummer eller rejer). Se også udførlig opskrift på Hummerravioli.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017