Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Quiche Lorraine


4-6 personer (6-8 som tilbehør) - se også Quiche med asparges

Tærtedej

Fyld

 

Tærtedej

  1. Delene samles i en foodprocessor (eller med en kniv i en skål) - pas på, det ikke bliver varmt. Dækkes med film og hviler på køl i mindst 1 time.
    Alternativ: Brug færdig butterdej (450 g).

  2. Tænd ovnen på 185° undervarme.

  3. Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir og lægges (uden det nederste bagepapir) i en smørsmurt tærteform (25 cm i diameter og 6-8 cm høj).

  4. Dæk kanten med sølvpapir så den ikke bages så meget.

  5. Dæk dejen med keramikkugler/ris.

  6. Forbages ved 185°/0:15 (Miele undervarme).

  7. Tag ud, fjern bagepapir og kugler/ris.

Fyld

  1. Baconen skæres i små tern og steges ved svag varme til den har taget lidt farve (hvis der  bruges skinke, skal den ikke tilberedes yderligere).
  2. Resten piskes sammen og kommes i den forbagte tærte sammen med baconen.
  3. Bages 190°/0:40 (Miele varmluft).

Serveres med grøn salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024