Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rødbede/æblesalat


Tilbehør til ca. 6-8 personer

 

Rødbede/æblesalat
  1. Rødbederne skrubbes godt og koges til de er knapt møre (ca. 30-45 min).

  2. Imens skrælles og udkernes æblerne og skæres i 2 x 2 cm  tern, der med det samme vendes i creme fraichen (for at æblestykkerne ikke bliver brune).

  3. Skræl og rib peberroden og vend den i (det skal være ret stærkt).

  4. Når rødbederne er færdige, overhældes de med koldt vand og skindet smuttes af (brug handsker, for det farver!).

  5. Fjerne rodenderne og skær rødbederne i 2 x 2 cm  tern.

  6. Vend rødbedeternene i og smag til med salt og peber.

 

Man kan evt. drysse med et par skefulde purløg for at give et grønt pift.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017