-
Indbagt
kronhjorteryg
-
Indonesisk
rejesuppe
-
Indbagt lammeryg
- Indbagt oksefilet
- Ingefær-småkager
- Is, grund-opskrift
- Is,
Chokolade-
- Is,
Grøn the-
- Is,
Jordbær/hindbær-
-
Is-lagkage
-
Is,
Kaffe-
- Is,
Kanel og stjerneanis-
-
Is, Maltøl-
- Is,
Nougat (hård)-
-
Is (nougat)
-
Is,
Ribs-
- Is,
Valnødde-
- Is,
Vanille-
- Is, Vanilje-fløde-
- Is,
Æble-
-
Is,
Æble med karamel-
-
Islagekage,
Ribs/chokolade-
-
Italiensk landbrød
-
Italiensk pølseret
-
Italienske boller
|
|
- Kaffe-is
- Kaffemascarponkage
- Kaffe-okse
- Kage, chokolade-
- Kage, Guanaja-
- Kage, rabarber-
- Kage, rødbede-
-
Kalkunbryst,
SousVide
-
Kalkunlår, grillet
- Kalv i karry
- Kalv i maltøl
- Kalv i tun
- Kalve-fond i trykkoger
- Kalvefrikassé
- Kalvekarbonader
- Kalvekotelet: grill
- Kalvekotellet 2 (krydder-)
- Kalvemedaljon
- Kalve-ossobuco
- Kalve-RibEye-steg, sous
vide
-
Kammuslingesalat
-
Kamsteg med ferskner
- Kanelsticks
- Kaningryde
- Kantarel/squash-stuvning
- Kantarel-stuvning
- Karamel, sesam-
- Karbonader, kalve-
- Karry, kalv i
- Karrysuppe, Billys
- Kartoffel/asparges-salat
- Kartoffel-bønne-salat
- Kartoffelkage (Rösti)
- Kartoffelmos
-
Kartoffel/porre-suppe med røget laks
- Kartoffel-salat
- Kartoffel-tortilla-portion
- Kartofler og bønner, salat med
- Kartofler, bagte
- Kartofler, brasede
- Kartofler, brunede
-
Kartofler,
Hasselback-
-
Kartofler, kogte nye
- Kartofler, krydder-
- Kartofler, nye med feta og koriander
- Kartofler, Pommes
Anna
- Kartoffelbåde, ovnstegte
- Kartofler, salat med
- Kartofler, saltbagte
- Kaviar-appetizers
- Kebab
- Koldskål med kærne-
og tykmælk
- Kærne- og
tykmælkskoldskål
- Kernerugbrød
- Ketchup
- Khichri (ris)
- Klassisk rugbrød med svedjerug
- Klipfiske-suppe
- Knækbrød
- Kogt skinke
- Kogt torsk, med alt
- Kogte nye kartofler
- Kokos/-æble-muffins
- Kokottebrød med surdej
- Kompot af stikkelsbær
- Kompot, hindbær-
- Kompot, tranebær-
- Koriander-gravet oksekød
- Koriander-gravet oksekød på selleripickles og ristet rugbrød
- Kotelet, Grillet kalve-
- Koteletter, lamme-
- Kotellet 2, kalve-
- Kotelet af oksehøjreb
- Kransekage
- Krydderkartofler
- Kvædemarmelade
-
Kylling, grillspyd
- Kylling i asparges
- Kylling, hvidløgs-
- Kyllingebryst, farseret
- Kyllingebryst i wok
- Kyllingebryst, grillet
- Kyllingebryst, SousVide
- Kyllingebryst, stegt
- Kyllinge-chop suey
-
Kyllingefond
(i trykkoger)
-
Kyllingelever, bruschetta med
-
Kyllingelever-mousse
- Kyllingelår, stegte
- Kyllingesalat
- Kød-frikadeller
- Kørvel/avocado-suppe
-
Kål, Får-i-
-
Kål, Lam-i-
-
Labne (yoghurt-ost)
-
Lage, lakse-
-
Lagkage, -is
-
Laks, gravad
-
Laks, ovnbagt
-
Laks, røget med feta og
tomat
- Laks, selleri-
- Lakse-carpaccio
-
Laksekartoffelsalat
- Laksepandekage
- Lakseruller
- Laksesalat
-
Lakseskind, sprøde
-
Lakse/wasabi-ruller
-
Lakse/wasabi-tapas
-
Lakselage
- Lakse-tatar
- Laksewraps
-
Lam, grillspyd
- Lammebov i cocotte
- Lammebov, hel i stegeso
- Lammebov-terninger
- Lammebryst, grillet
- Lammebryst-rulle
- Lammeculotte, grillet
- Lammeculotte,
langtidsbagt
- Lammefarsbrød
- Lamme-frikadeller
- Lam-i-kål
- Lammekebab
- Lamme-koteletter
- Lammekølle i ovn
- Lammekølle, ansjos
- Lammekølle med
aubergine
- Lammeryg i ovn
- Lammeryg, indbagt
- Lammeryg, farseret
- Lamme-sauce
- Lammeskank med rødløg
- Lammeskank,
langtidsbagt
- Lammespid
- Landbrød
- Langtidsbagt
lammeculotte
- Langtidsbagt
lammeskank
- Langtidsbagte
tomater
- Lasagne
- Lenas nubberöra
- Letbitter salat med blå
ost og valnødder
- Leverpostej
- Limetærte
- Lindström, bøf
- Linsegryde
- Linse-salat
- Linse/ris-salat, Birgits
- Lottes spinattærte
- Lys mousse
- Løgchutney
- Løg/æble-relish
- Løvstikke-pesto
|
|
|
|