Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Billys flødelegerede karryrejesuppe


Til 10 personer som forret

 

Billys flødelegerede karryrejesuppe
  1. Mandlerne smuttes og deles 3-4 gange på langs til snitter, der ristes i 1 spsk nøddebrunt smør.
  2. Affedt mandlerne på et stykke køkkenrulle og stil til side.
  3. Urter og æbler klargøres og skæres i små stykker og svitses i 1 spsk smør.
  4. Karryen tilsættes.
  5. Melet strøs over (med let hånd), hvorefter der tilsættes 1,5 dl vand.
  6. Tomatpuré og piskefløde tilsættes og koges op i 5-10 min.
  7. Smag til med salt og peber, samt evt. mere tomatpuré.
  8. Hæld mandlerne i suppen
  9. Anret suppen i portionsskåle og fordel rejerne over.

Server evt. flutes til (mætter godt i sig selv).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017