Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Asparges/kartoffelsalat


4 personer som tilbehør eller evt. forret.

 

Asparges/kartoffelsalat
  1. Kartoflerne skrubbes.

  2. Aspargesene skylles, skrælles og foden brækkes af - GEM resterne f.eks. til asparges/ærtesuppe.

  3. Purløg skylles, tørres og hakkes fint.

  4. Dressingen (alt undtagen asparges og kartofler) røres sammen i en stor skål.

  5. Kartoflerne koges næsten møre i godt saltet vand (helt nye kartofler skal have 6-12 min efter størrelse og friskhed) - de skal stadig give god modstand, når man stikker i dem.

  6. Tag kartoflerne op med en hulske, skær dem i mundrette stykker og vend dem straks godt med dressingen.

  7. Skær aspargesene i 3-4 cm stykke (let på skrå) og kog dem i kartoffelvandet 6-8 min efter de er kogt op (afhængig i tykkelsen).

  8. Tag dem op og dup dem hurtigt tørre i et rent viskestykke og vend dem i kartoffel/dressingen.

  9. Hæld i serveringsskål og server.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017