Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammeculotte, langtidsbagt


3 personer

 

Langtidsbagt lammeculotte
  1. Ovnen tændes på 90°.

  2. Lammeculottens værste (tykke) fedtlag skæres af.

  3. Kødet aftørres og krydres godt med salt og peber.

  4. Lægges i et fad og sættes i ovnen.

  5. Kødtermometer skal vise ca. 65° (ca. 2 timer).

  6. Tages ud og trækker (evt. tildækket med et klæde men ikke med staniol) i 10-15 min.

  7. Skæres i skiver.

Serveres med ovnstegte kartoffelbåde eller ratatuille og salat med rucola og pærer - eller med kartoffelsalat med feta og koriander.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017