Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lenas nubberöra


Forret/frokostret til 8 personer

 

Lenas nubberöra
  1. Kog æggene i 8-10 minutter (hårdkogt). Køl af, pil og hak dem.
  2. Hæld lagen fra matjessildene og skær dem i små tern på 1x1 cm.
  3. Pil og hak løget fint.
  4. Skyl, tør og pluk dilden. Læg en skefuld af de pæneste til side, og hak resten.
  5. Bland alle delene (undtagen de ekstra dildkviste) og smag til med peber.
  6. Pynt med de sidste dildkviste.

Server med (svensk) knækbrød eller ristet, hvidt brød. Til frokost er rugbrød også fint.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017