|
Lakse/wasabi-ruller
Til 6 personer.
-
Skær laksen i skiver, hvis det ikke
allerede er gjort (det er meget nemmere at få fiskehandleren til at gøre
det).
-
Bland wasabi og purløg godt med
youghurten og smag til med peber.
-
Kom cremen i en plasticpose, tryk luften ud, og bind
til. Klip et meget lille hul i bundens ene side.
-
Skyl og tør dilden.
Anretning: Alternativ 1 (hurtigst)
- Fordel lakseskiverne på tallerkener.
- Sprøjt cremen på i en valnøddestor klat på i midten.
- Pynt med en lille kvist dild
|
|
Anretning: Alternativ 2 (mere ambitiøst)
-
Hver lakseskive lægges på et stykke køkkenfilm,
wasabicremen sprøjtes på og skiven rulles sammen og pakkes godt sammen.*)
-
Læg på køl 1 times tid.
-
Anret på en tallerken med lidt dild over.
*) Hvis der er mange ruller, kan de efterhånden lægges
side om side i en form der kan sættes på køl op til 6 timer før servering. |
|
Anretning: Alternativ 3 (mest ambitiøst)
- Hver lakseskive lægges på et stykke køkkenfilm,
wasabicremen sprøjtes på og skiven rulles.
- Læg på køl 1 times tid.
- Skær rullerne i 1-2 cm skiver som en roulade.
Kan
serveres for sig selv, eller som en del af en appetizerbakke, sammen med f.eks.
Devils on horseback
og
oliven/tomat-snegle. |
|
Spises med en skive godt (evt. letristet) brød til.
|
|
|