Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Karbonader (kalv)


4 personer

 
  1. Kødet tages ud af køleskabet i god tid (mindst 1/2 time)

  2. Kødet deles i 5-6 stykker og formes som runde bøffer, ca. 3 cm tykke: Hak med en kniv striber fra den ene side, drej kødet 90° og hak igen. Vend kødet om på den anden side og gentag. Gør dette med alle karbonadene.

  3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken/skål.

  4. Hæld raspen i en anden tallerken/skål.

  5. Krydr karbonaderne (øverst til højre) med salt og peber (nederst til højre), vend dem i ægget (nederst til venstre) og derefter i raspen (øverst til venstre).

  6. Steg karbonaderne ved middel varme i 5-6 minutter på hver side.

 

Serveres f.eks. med en salat med kartofler som på billedet her.

 

 

 

 

En variant er krebinetter, der laves på samme måde, men af hakket svin (evt. blandet med kogte kartofler).

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016