Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Krydderkartofler


4 pers.

 

Krydderkartofler

  1. Persillen skylles, tørres og hakkes fint og kommes i en stor skål (2-3 l)

  2. Parmesanen rives og kommes ved sammen med olien

  3. Kartoflerne skrubbes - er de meget nye, kan man blot køre dem rundt i en spand med en stor håndfuld groft salt og 1/2 liter vand

  4. 2 l vand bringes i kog uden salt i en STOR  gryde (nye kartofler koger nemt over!).

  5. Saltet kommes i, og de rengjorte kartofler hældes i.

  6. Kartoflerne koges netop møre og hældes i et dørslag, hvor vandet rystes fra.
  7. Kom de varme kartofler i skålen med persille etc. og rør gødt rundt.

  8. Hæld i serveringsfad.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016